Сообщение #2600655 Просмотреть на стене →

Жах:(
R.I.P :(
Українську біженку: зловмисники планували злочин заздалегідь, – ЗМІ
Німеччині правоохоронці проводять розслідування стосовно вбивства 27-річної українки. Місцеві ЗМІ переконані, що затримана за підозрою у злочині пара могла планувати свої дії заздалегідь
Після смерті 27-річної Маргарити її маленька донька зникла. Дитину знайшли у пари громадян Росії 43-х та 44-х років відповідно. Наразі вони головні підозрювані.
Планували свій злочин
Німецькі ЗМІ повідомляють, що затримана за підозрою у вбивстві 27-річної громадянки України в Німеччині й викраденні її дитини пара могла планувати свої дії заздалегідь.

У середу, 13 березня, в окрузі Рейн-Неккар були попередньо заарештовані двоє людей у віці 43 і 44 років. Спочатку повідомлялося про затримання двох чоловіків. Однак згодом вже стало відомо, що йдеться про чоловіка та жінку.

Як повідомляє Bild, 44-річний чоловік є німцем. Заарештована жінка, як повідомляється, родом з Росії. Пізніше, 14 березня, вони постали перед суддею, а потім були доставлені до виправної установи. Мати вбитої українки досі не знайдена.

Наразі є підозра, що заарештовані планували вбивство і викрадення протягом тривалого часу. Попередньо, 44-річний чоловік працює м'ясником. За словами сусіда, він говорив про свою новонароджену дитину, яка зараз перебуває у відділенні інтенсивної терапії.

У подружжя троє синів, чоловік сказав мені в грудні, що в січні у них буде дівчинка. Він з гордістю показав мені рожеву дитячу шапочку для дитини. Я ще здивувався, бо його дружина зовсім не виглядала вагітною. Але я ніколи не очікував такого злочину. Ця пара завжди була дуже ввічливою і здавалася приємною,
– розповів він.
Зазначається, що під час арешту п'ятитижнева дівчинка була взята під опіку неушкодженою і в якості запобіжного заходу доставлена в лікарню. Після порівняння ДНК стало зрозуміло, що вона є донькою вбитої жінки.

Станом на зараз дитина перебуває під опікою служби у справах дітей.

Що відомо про вбивство жінки: коротко
Зранку 7 березня на березі Рейну біля популярної набережної біля німецького міста Гоккенгайм знайшли тіло 27-річної українки Маргарити Разаз. Його побачив чоловік, який проходив повз та одразу викликав поліцію.

17.03.2024
Отак.Така молода :(
Мицик Юрій Миколайович (Черкаси)-історик та шахіст (кмс з шахів та Дитячий Тренер)
#Черкаси #історія #цитати #VIVAVIVAУКРАЇНА #суспільство #раша #бундес

https://24tv.ua/vbivstvo-ukrayinki-nimechchini-zlovmisniki-ymovirno-planuvali_n2516350
 
Последние новости
"Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами» Сергей Ребров: «Единственные, кто могут публично и конструктивно критиковать игру и работу тренера, — это бывшие тренеры» Сергій РЕБРОВ: "Коли очолив "Динамо", де у гравців могла бути зарплата по 3 млн доларів, важливим було здобути їхню довіру" Сергій РЕБРОВ: "Постійно повторював президенту "Динамо": "Не читайте відгуки вболівальників" "Він був габаритний, швидкий, з мисленням": вінгер "Металіста" розповів, хто виділявся в академії "Динамо" Вінгер "Динамо" в цікавому челенджі продемонстрував свої знання історії України «Ласло Болони был в шаге от того, чтобы возглавить киевское «Динамо», — румынский экс-вратарь Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%